Over ons

Romein GWW

De geschiedenis van Romein GWW

In 1989 nam Yuri Romein na het behalen van z’n vakdiploma’s stratenmaker en middenstanddiploma direct ontslag bij zijn werkgever en begon in diezelfde week nog een eenmanszaak in bestratingen.

De keuken van moeder Romein werd daarna deels ingericht en gebruikt als kantoor. De garage van Romein Senior werd gepromoveerd als werkplaats, een reclamebord werd in de tuin geplaatst en een vliegende start was gemaakt. In de loop der jaren groeide ons bedrijf in omvang en professionaliteit.

Daaruit is later het moederbedrijf Y. Romein Beheer BV en Romein Bestrating BV uit ontstaan. Hier is uiteindelijk ook Romein GWW (Grond-, Weg-, & Waterbouw) uit voortgekomen. Het logo symboliseert, ondanks een opfrisbeurt in 2015, nog steeds het ambachtelijk vakmanschap gecombineerd met de moderne huidige aannemerij.

Diensten

Voor tuinaanleg, sierbestrating, bedrijven en overheid

Tuinaanleg

Romein GWW van ontwerp tot beplanting, uw droomtuin gerealiseerd met vakmanschap en creativiteit.

Bekijk meer

Sierbestrating

Specialist in sierbestrating: Romein GWW verfraait uw buitenruimte met duurzame, stijlvolle oplossingen.

Bekijk meer

Bedrijven en overheid

Romein GWW betrouwbare partner voor overheidsprojecten, focus op veiligheid, duurzaam en gemeenschapsverrijking.

Bekijk meer

Opdrachten voor bedrijf en particulier

Door de hoge kwaliteit van de werken zijn lagere onderhoudskosten voor de lange termijn gegarandeerd. Naast de core business van de aannemerij neemt de particuliere opdrachtgever nog steeds een gerespecteerde plaats in de opdrachtportefeuille.