Tuinverlichting & borders

Tuinaanleg

Tuinverlichting: stijlvol met sfeer

Tuinverlichting speelt een cruciale rol in het creëren van de juiste sfeer en het verhogen van de functionaliteit van uw buitenruimte zodra de zon ondergaat.

Bij Romein GWW begrijpen we dat de juiste verlichting niet alleen paden en terrassen kan accentueren, maar ook bomen en struiken sfeervol kan uitlichten, waardoor uw tuin zelfs in de avonduren een betoverende plek blijft. Door zorgvuldig de juiste soorten verlichting te kiezen en te plaatsen, kunnen we diepte en dimensie toevoegen aan uw tuin, waardoor de natuurlijke schoonheid van het landschap wordt benadrukt.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om uw tuin te verrijken met stijlvolle borders. Borders, zoals die gemaakt van cortenstaal, voegen niet alleen structuur en vorm toe aan uw tuin, maar creëren ook een visueel aantrekkelijk contrast met de groene omgeving. Deze borders kunnen dienen om verschillende secties binnen uw tuin te definiëren, van bloembedden tot looproutes, en werken harmonieus samen met zowel de verlichting als de beplanting om een samenhangend geheel te vormen.

Of het nu gaat om subtiele grondspots die een zacht licht werpen op de lagere beplanting of strategisch geplaatste schijnwerpers die de majestueuze aanwezigheid van bomen onderstrepen, ons doel is om een harmonieuze balans te creëren tussen esthetiek en functionaliteit. Met onze expertise in tuinverlichting én het aanbrengen van borders transformeren we uw tuin in een sfeervolle buitenruimte waarin u elk moment van de dag kunt genieten.

Afspraak plannen

Tuinaanleg

Bekijk ons complete aanbod in tuinaanleg, van grondwerk tot beplanting.

Grondwerk

Essentiële voorbereiding voor een solide start van uw tuinproject.

Lees meer

Bestrating

De fundering van functionaliteit en stijl in uw tuin.

Lees meer

Halfverhardingen

Natuurlijke elegantie en duurzaamheid voor paden en pleinen.

Lees meer

Beregening

Efficiënte irrigatiesystemen voor een gezonde en groene tuin.

Lees meer

Beplanting

Selectie en plaatsing van planten die uw buitenruimte tot leven brengen.

Lees meer

Gras en kunstgras

Hoogwaardige, natuurlijke en kunstgrasopties voor een onderhoudsvriendelijk gazon.

Lees meer

Tuinverlichting en borders

Sfeervolle verlichting die de schoonheid van uw tuin dag en nacht benadrukt.

Lees meer

Onderhoud

Zorg voor een blijvend prachtige tuin met ons deskundige onderhoud.

Lees meer